Ontwerp en opmaak boek layout

 

Wat is dat nou precies? Boekontwerp of boekopmaak. Er komt een hoop bij kijken voordat je boek naar de drukker kan. Nadat je je verhaal hebt geschreven en geredigeerd, moet je boek drukklaar worden gemaakt. Je wilt niet met een Wordbestand bij een drukker aankomen. Bij de opmaak en het ontwerp van jouw boek houden we rekening met de technische aspecten zoals juiste maat, overvul (of bleed), het aantal pagina’s, kleur (cmyk) of zwart-wit, rugdikte. Ook de vormgeving van elke pagina is belangrijk. We zorgen er ook voor dat we een passend font kiezen, de layout past bij het verhaal en de illustraties in de juiste resolutie op de pagina komen te staan.

Wil je graag hulp bij de opmaak van jouw boek? Kies dan in de Mediakit voor boekontwerp. Heb je vragen over het opmaken van een boek? Dan kun je me altijd een email sturen!

Ontwerp boekopmaak

339,00 excl BTW

Er komt een hoop bij kijken voordat je boek gedrukt kan worden. Nadat je je verhaal hebt geschreven en geredigeerd, komt de volgende stap in het proces en dat is je boek drukklaar gemaakt. Bij de opmaak en het ontwerp van jouw boek houd ik rekening met de technische aspecten zoals juiste maat, overvul (of bleed), het aantal pagina’s, kleur (cmyk) of zwart-wit, rugdikte. Ook de vormgeving van elke pagina is belangrijk. Ik zorg er ook voor dat we een passend font kiezen, de layout past bij het verhaal en de illustraties in de juiste resolutie op de pagina komen te staan.

Categorie:

Beschrijving

Kiest u voor dit pakket, heb ik van u de volgende informatie nodig:

  • Maat van uw boek
  • Het verhaal in een tekstbestand
  • De illustraties in hoge resolutie

Zodra ik het hele pakket ontvangen heb, ga ik voor u aan het werk en ontvangt u binnen een week een hoge resolutie PDF dat u naar een drukker kunt sturen of bij Amazon kunt uploaden.

* Opmerking: al het materiaal dat je mij toestuurt, wordt niet gedeeld met derden en is veilig bij mij.
** De prijs is exclusief drukkosten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwerp boekopmaak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *