Melissa kwam bij mij met een idee voor haar kinderboek. Het was een langgekoesterde droom op haar bucketlist, die ze nu eindelijk in vervulling wilde zien gaan. Ze had geen idee wat de mogelijkheden waren om haar boek uit te geven. Juist omdat ze als pedagogisch medewerker dagelijks met kinderen werkt, zat ze dicht bij haar doelgroep. Haar werkgever reageerde ontzettend enthousiast op haar idee en steunde haar daar volledig in. In een eerste gesprek heb ik haar de mogelijkheden en de stappen die ze moest nemen uitgelegd. Met een hoofd vol mentale aantekeningen ging ze naar huis.

In de weken daarop schreef ze haar boek, zocht ze een illustrator en liet ze haar boek redigeren. Daarna nam ze weer contact met mij op. Ik kreeg het hele pakketje digitaal opgestuurd. Ik ontwierp voor haar een mooi kinderboek, e-book en een 3D image voor promotie. Als snel kon ze haar boek bij Amazon zowel in PDF voor print als het e-book uploaden. Daarna begon het spannende wachten op goedkeuring van Amazon. Al snel kreeg ze groen licht van Amazon en kon ze haar boeken direct bij Amazon bestellen zodat ze die in haar omgeving kan gaan verkopen.

Het hele proces vanaf het eerste idee tot het ontvangen van je eerste boek is spannend, leuk en geeft je een gevoel van trots. Wil je dat ook meemaken? Neem dan eens contact op zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je het boek van Bella en Beau op avontuur bestellen? Klik dan op de link om het direct op Amazon te bestellen of stuur ons een mailtje.

 364 total views,  2 views today

close

Download a free copy on how to publish your own picture book