Promotiemateriaal

Je boek is gedrukt of te bestellen bij Amazon maar dan komt het moeilijkste of interessantste gedeelte; de promotie en verkoop. Veel auteurs willen natuurlijk hun bloed, zweet en tranen terug zien in een stijgende verkoop. Hiervoor zul je, als selfpubber, zelf wel wat moeten doen. Marketing is een vak apart. Je moet het durven doen, jezelf en je boek laten zien, niet bang zijn voor de kritieken die je misschien te horen krijgt.
Je kunt kiezen uit verschillende manieren om te promoten; een flyer om uit te delen op scholen of bij bibliotheken, kaarten die verstuurd kunnen worden, boekenleggers die je gratis kunt meegeven tijdens een boekverkoop of een poster die je op een beurs kunt hangen. Heb je een specifieke vraag? Stuur me een mailtje en we bespreken de mogelijkheden!

Wil je graag hulp bij het ontwikkelen van je promotiemateriaal? Kies dan in de Mediakit voor een boekenlegger, flyer of poster. Heb je vragen over het promotiemateriaal of iets specifieks? Dan kun je me altijd een email sturen!