Ontwerp Boekcover

 

Iedereen roept het: ‘Don’t judge a book on its cover’ maar dat doen we juist wel. Een goede cover is belangrijk, helemaal wanneer je zelf gaat publiceren en jouw cover als postzegel tussen de duizenden andere covers staat. Val je op? Trek je de aandacht? Is jouw titel leesbaar? Stap zelf maar eens een boekwinkel in en kijk wat je blik naar toe gaat en bekijk de boeken die je eigenlijk in eerste instantie over het hoofd ziet. Ik las laatst de tip van een succesvolle selfpublisher die haar boeken en titels liet lijken op populaire boeken van bekende schrijvers. Ze lift mee op het succes van anderen. Amazon geeft de lezer namelijk suggesties van boeken die de lezer misschien ook leuk zal vinden, gebaseerd op wat ze hebben gelezen.

De opmaak van de cover vinden wij dus ook heel belangrijk. Ook hier kiezen we het font wat het beste past samen met de illustratie en kleurgebruik. De cover van het boek bestaat uit de voor- en achterkant en rugflap (ligt er aan hoe dik het boek is) Dit maak ik op in één geheel bestand wat naar de drukker gestuurd kan worden.

Wil je graag hulp bij de opmaak van jouw boekcover? Kies dan in de Mediakit voor boekcover ontwerp. Heb je vragen over het opmaken van een cover? Dan kun je me altijd een email sturen!

Ontwerp boekcover

149,00 excl BTW

Het ontwerpen van een goede boekcover kan een behoorlijke uitdaging zijn. Welk font past bij het boek, hoe komt de titel sterk naar voren en hoe zet je de gehele lay-out goed neer? Zelfs wanneer je al een heel eind komt met het ontwerp, heb je daarna nog een drukbestand nodig wat naar de drukker gestuurd kan worden of geupload naar Amazon.

Categorie:

Beschrijving

Het ontwerpen van een goede boekcover kan een behoorlijke uitdaging zijn. Welk font past bij het boek, hoe komt de titel sterk naar voren en hoe zet je de gehele lay-out goed neer? Zelfs wanneer je al een heel eind komt met het ontwerp, heb je daarna nog een drukbestand nodig wat naar de drukker gestuurd kan worden of geupload naar Amazon. Picturebookpublisher heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van boekcovers en drukwerk. Nadat ik de bestanden goed heb ontvangen (tekst en illustratie) ontwerp ik voor jou de perfecte cover die bij je boek past. Daarna is er natuurlijk nog wel ruimte voor correctie. Wanneer je tevreden bent, ontvang je de cover in een drukklare PDF en hoge resolutie JPG.

* Opmerking: al het materiaal dat je ons toestuurt, wordt niet gedeeld met derden en is veilig bij mij.
** De prijs is exclusief drukwerk. Een aparte vrijblijvende offerte voor drukwerk is altijd mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwerp boekcover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *