Auteurswebsite

 

Je boek is af, je bent bezig met je promotiemateriaal maar wat is eigenlijk je verkooppunt? Ga je alleen via Amazon of verkopen? Als je meerdere boeken wilt gaan uitgeven, is het verstandig om ook zelf je eigen online verkooppunt te hebben. Je eigen online winkeltje waar je je boeken kunt verkopen, je blogs kan schrijven, je foto’s kan delen en waar mensen je ook daadwerkelijk kunnen vinden. Het is helemaal niet nodig om direct een enorme website te moeten hebben als je pas net je eerste boek gaat publiceren. Met een domeinnaam en drie pagina’s (home, blog en contact) kom je al heel ver. Ik kan je daarmee heel goed op weg helpen. Ook geef ik je een korte handleiding mee waarmee je zelf aan de slag kunt om je website te updaten. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je die altijd per mail terugkoppelen en help ik je er zo makkelijk mogelijk doorheen. Heb je een specifieke vraag? Stuur me een mailtje en we bespreken de mogelijkheden!

Wil je graag hulp bij het ontwikkelen vaneen website? Kies dan in de Mediakit voor een Website. Heb je vragen over het je domeinnaam of iets specifieks? Dan kun je me altijd een email sturen!

Ontwerp website

250,00 excl BTW

Met dit pakket heb je lekker snel je eigen auteurs-website waar je zelf de controle over hebt. Via het CMS WordPress kun je zelf aanpassingen doen, blog schrijven en je boeken promoten.

 

Categorie:

Beschrijving

Dit pakket bestaat uit de installatie van WordPress en een professioneel thema op jouw domein. Na installatie van WordPress, thema en plugins, ontwerp ik drie pagina’s voor jou. De homepagina, de nieuwspagina en een contactpagina. Wil je graag meer uitbreiden? dan kan dat natuurlijk ook. Maar je kunt ook zelf aan de slag met de beschrijving die ik meestuur.

Heb je nog geen domeinnaam? Dan kan ik je daarin ook adviseren en helpen bij de aanvraag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwerp website” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *