‘Live’

Het staat er echt. In groene letters staat mijn eerste boek, in het Nederlands en Engels geschreven, live. Ik kan niet anders zeggen dat ik best wel een beetje trots ben. Ik wacht nog in spanning op de auteurs kopieën die in de post zitten. Zou het drukproces goed gegaan zijn? Heb ik de opmaak correct gedaan? Met mijn 25 jaar aan grafische ervaring, zou ik toch moeten weten hoe de pagina indeling werkt. Maar ik heb gemerkt dat ze, zowel bij Amazon als bij Bol, anders denken dan de doorsnee drukker.

Charly

Het idee van mijn eerste boek ‘Charly gaat op reis’ is ontstaan tijdens mijn eerste reis naar Australië. Samen met mijn oom spraken we over de spinnen in het land en wat als er nou een verveeld spinnetje in mijn koffer zou kruipen om mee terug te reizen naar Europa waar hij gaat backpacken. Backpacken, omdat de jeugd in Europa juist naar Australië vertrekt om daar te backpacken.

Zelf doen

Het verhaal zat in mijn hoofd maar het duurde nog drie jaar voordat ik de groene ‘live’ button zag bij Amazon en Bol. In die drie jaar heb ik me verdiept in het schrijven en illustreren van kinderboeken. In eerste instantie hield ik het stil maar uiteindelijk begon ik toch mijn water te testen, hoeveel kans van slagen ik had. Na ontzettend veel positieve reacties besloot ik de stap te wagen en te publiceren.
Omdat ik nagenoeg alles zelf kan doen, had ik nauwelijks investeren en heel veel lol. Ik heb wél hulp gevraagd aan een keigoeie redigeermevrouw, Hilda Algra, zonder haar tips zou ik zeker niet live gegaan zijn.

Bestellen

Waar kun je het boek bestellen? Dat kan bij Amazon.com of bij Bol.com. Wil je het liever bij mij bestellen kan dat ook. Stuur me dan een mailtje met je gegevens en ik zorg er voor dat het bij jou terecht komt!

 

Sinds we ‘Charly gaat op reis’ voor het eerst aan onze tweejarige dochter hebben voorgelezen, is dit per direct haar favoriete boek geworden. Leuk geschreven en leuke illustraties!

Rene

 410 total views,  1 views today

close

Download a free copy on how to publish your own picture book