‘Charly gaat op reis’ is het eerste kinderboek, geschreven en geïllustreerd door Mireille van Yperen. Het idee van dit kinderboek ‘Charly gaat op reis’ is ontstaan tijdens haar eerste reis naar Australië. De reis maakte veel verhalen los. De één zou nooit naar Australië durven gaan vanwege de ‘enge’ spinnen. De ander vroeg of ze zou gaan backpacken.

Ook tijdens haar reis kwam het gesprek weer over de spinnen in het land en wat als er nou een verveeld spinnetje in een koffer zou kruipen om mee terug te reizen naar Europa waar hij daar gaat backpacken. De omgekeerde wereld van wat de jeugd in Europa doet en juist naar Australië vertrekt om daar te backpacken.

Het boek is geschreven voor jonge kinderen om te laten zien dat spinnetjes eigenlijk helemaal niet zo eng hoeven te zijn. Maar ook dat je dromen volgen, of een avontuur beleven niet eng hoeft te zijn.

Het boek is te koop bij Amazon of kan via deze website besteld worden.

Mireille van Yperen werkt sinds 1995 als grafisch vormgever en webdesigner. In 2003 heeft ze haar eigen bedrijf, dtp-hulp.nl, opgericht. Daarnaast heeft ze twee geweldige, bijzondere kinderen opgevoed, die in hun jeugd heel wat boeken voorgelezen hebben gekregen. Mireille heeft een grote voorliefde voor kinderboeken, schrijven en illustreren. Het was dan ook geen verrassing, toen Charly werd uitgebracht. Naast DTP-hulp.nl hoopt ze met de website PicturebookPublisher andere startende selfpubbers te helpen met het zelf uitgeven van hun boek.

 

Sinds we ‘Charly gaat op reis’ voor het eerst aan onze tweejarige dochter hebben voorgelezen, is dit per direct haar favoriete boek geworden. Leuk geschreven en leuke illustraties!

-Rene

Great book about travel and meeting new friends
The book was fun and funny in parts. It was very sweet and the perfect travel book.

– S.W.

A fun story for little kids with great pictures!
A cute little story for small kids with beautiful pictures! Also suitable as an introduction to European geography 🙂

-lyakh

 

 

Bestel hier rechtstreeks jouw boek

[products tag=”Charly”]

 259 total views,  1 views today

close

Download a free copy on how to publish your own picture book